top of page

Profile

Join date: Aug 14, 2022

About

Останал на празна врата Димитър Митков нямаше как да сбърка, пращайки топката в мрежата. Това е втори негов гол през сезона и трети в първа лига изобщо. В 60-ата минута "Локомотив" имаше възможност да вкара втори гол, след като Карлос Франса засече центриране на Селсо Рапосо, но в аут. В 82-ата минута "Локомотив" (София) стигна до второто и успокоително за тях попадение, дело на появилия се само три минути по-рано Илия Димитров.

Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция Спортал, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция Спортал, посочване на източника и добавяне на линк към www. sportal. bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Sportal TVCopyright © 2007-2022 Агенция Спортал. Всички права запазени. Този уебсайт е собственост на Sportal Media Group За нас Екип За рекламa Общи условия Етични правила на НСС Лични данни Настройки за Поверителност Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Пореден удар за "Ботев" (Пд), "Локо" (Сф) ги остави на дъното"Локомотив" (София) постигна първа победа за новия сезон, след като надделя с 2:0 при домакинството си на "Ботев" (Пловдив) в мач от 4-ия кръг на първенството. Головете на стадиона в столичния квартал надежда отбелязаха Димитър Митков (49) и Илия Димитров (84). Първото опасно положение дойде в 22-ата минута, когато Мохамед Брахими подаде на Дилан Мертенс.

Асистенцията за този гол беше отново на активния Селсо Рапосо, който проби от дясно и центрира. До края на мача гостите от "Ботев" можеха да върнат едно попадение, но ударът на Антоан Бароан не беше прецизен и Любенов лесно улови топката пред голлинията. В класирането "железничарите" събраха 5 точки и се намират на 8-мо място.

“Черно-белите” бяха близо час с 10 човека, но постигнаха четвърти успех от... Втори отборНовини Локомотив II с нулево равенство срещу Загорец 07. 2022 Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) записа равенство в първия кръг на Югоизточната Трета лига. “Черно-белите” завършиха 0:0 със Загорец. Двубоят се игра от 18:30ч.... Билетите за Арда в продажба в деня на мача Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Арда (Кърджали) в петия кръг на Първа лига. Срещата е в понеделник (08. 08) от 20:45ч. и ще бъде... Локомотив II дава старт на сезона с домакинство на Загорец 06. 2022 Отборът на Локомотив II (Пловдив) ще изиграе утре (07.

2022 Футболистът на Локомотив (Пловдив) Тодор Павлов получи повиквателна за националния отбор на България до 19 години. Централният защитник попада в сметките за две приятелски... ПФК Локомотив ще осигури парична премия на Пламена Миткова и Ивайло Русенов 09. 2022 Уважаеми локомотивци, Вчера имахме честта наши специални гости да са Пламена Миткова, която стана преди броени дни златна медалистка от Световното по лека атлетика... Информация относно състоянието на Мартин Паскалев Футболистът на Локомотив (Пловдив) Мартин Паскалев напусна принудително терена при победата над Арда с 1:0. Той получи неприятен удар и не успя да доиграе... Десет от Локомотив сломиха Арда на “Лаута” Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) записа нова важна победа на сметката си.

Локомотив Пловдив livescore, резултати на живо, програма, Локомотив София - Лок. Пловдив на живоДо 100 лв в Бонус виж повече за нови оферти и детайли на bet365. com. Прилагат се гео-вариации и T&Cs. 18+ gamblingtherapy. org ПОМОЩ: Това е страницата Локомотив Пловдив - резултати на живо в секция Футбол. В нея Flashscore. bg предлага Локомотив Пловдив livescores, крайни резултати и частични развои, класиране на отбора и статистика от мачовете му (голмайстори, червени картони, сравнение на коефициентите,... ).

(ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН!!) Ботев Арда Кърджали гледай мача 23 [HD НА ЖИВО===] Спартак Варна Пирин гледай на живо Арда (Кърджали) · Пирин Левски · ЦСКА-София · Ботев (Пловдив) · Локомотив (Пловдив) ·

Пловдив е само черно-бял! Официална страница | Локомотив ПловдивВтори отборНовини Локомотив II сломи ФК Сливен като гост 14. 08. 2022 Отборът на Локомотив II (Пловдив) записа победа във втория кръг на Югоизточната Трета лига. “Черно-белите” се наложиха като гости над Сливен с 1:0 в... А отборНовини Информация за гостуването на Локомотив (София) 11. 2022 Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) гостува на Локомотив (София) в шестия кръг на Първа лига. Двубоят е насрочен в понеделник (15. 08) от 18:00ч. на... А отборВтори отборНовини Тодор Павлов с повиквателна за България U19 10.

Вратарят Любенов обаче изби удара на белгиеца. Само след три минути гостите останаха с 10 души на терена, след като Джеймс Ето’о беше изгонен. Ситуацията беше проверена с ВАР и съдията Станимир Тренчев прецени, че играчът на "Ботев" умишлено е настъпил по крака Димитър Митков от "Локо". Въпреки че бяха с човек по-малко, играчите от Пловдив бяха по-активни и стигнаха до гол, но за втори път в мача ВАР се намеси в тяхна вреда. След центриране от свободен удар се стигна до разбъркване и върната топка към Мохамед Брахими, който я вкара в мрежата. Но съдиите в стаичката за видео-повторения прецениха, че двама играчи на гостите са били в засада. Пет минути след началото на второто полувреме "Локомотив" поведе в резултата след атака през центъра, продължила към лявото крило, откъдето Мики Орачев центрира.

Освен резултатите на Локомотив Пловдив във Flashscore. bg може да следите още 1000+ футболни надпревари от над 90 страни по целия свят. Просто кликнете върху името на държавата от менюто вляво и изберете Вашето състезание (резултати от първенството, купата на страната на живо, друг турнир). Услугата Локомотив Пловдив scores е в реално време и се обновява автоматично. Следващи мачове: 15. 08. Локомотив София - Лок.

((ГЛЕДАМ>>>)) ЦСКА София Септември гледате мача на Септември София Лайв Стриймове - Гледай Безплатно! Ако се чудите къде да гледате Септември - Локомотив СофияСептември - Локомотив

(ТЕЛЕВИЗОР==) Локомотив София Локомотив Пловдив гледай на живо 15 август 2022

More actions
bottom of page